skip to Main Content

Mac Valves Distributør i Danmark

Mac Valves Distributør i Danmark har nu den nyeste teknologi fra Mac Valves.

Mac Valves USA har udnævnt Icon Automations til eneforhandler i Danmark af deres produkter.

Mac Valves Danmark introducerer Mac Valves ny revolutionere teknologi til Danmark. Vi tilbyder et komplet sortiment af MAC Ventiler til industrien. Mac Valves er kendt for at producere ventiler der ikke HÆNGER og med en utrolig lang livscyklus. Dette er unik for vores produkter og vi er ikke bekendt  med nogen anden fabrikant der kan levere så pålidelig ventiler.

Der fokuseres på at levere branchespecifikke løsninger, som er pålidelige, hurtige, konsistente og med lang levetid, til stor tilfredshed for vores kunder.

MAC Valves blev grundlagt i 1948 med fokus på at være teknologisk førende indenfor pneumatiske ventiler. Mac Valves har opnået over 80 patenter relateret til pneumatiske ventiler og tilhørende komponenter.

Mac Valves tilbyder både pneumatiske ventiler og væske ventiler, flow kontrol, proportionalventiler, regulator teknologi og er absolut førende inden for disse områder.

Mac Valves har 70 års erfaring og er repræsenteret på fire kontinenter globalt, i alle større industrielle markeder. Mac Valves kan levere ventiler, løsninger og service til støtte for kunder der har brug for at holde deres maskiner kosteffektivt kørende døgnet rundt.

Mac Valves leverer skudventiler med revolutionerende  ny teknologi til rensning af filtereposer, som minimerer omkostninger og øger effektiviteten på kundens nuværende støvsamler anlæg.

Igennem Mac Valves netværk af distributører over hele verden, samles der erfaringer og løsninger som kan videreføre til vores kunder. Som kunde hos din lokale Mac Valves distributør vil du opnå den bedste service og de bedste priser på Mac Valves produkter.

MAC VALVES tænker i løsninger og samarbejder med vores kunder for tilsammen at finde den bedste løsning som kan nedbringe nedetiden og omkostninger i produktionen.

Kontakt på 73 70 75 76 eller send os en e-mail her.

Back To Top