skip to Main Content

3 vejs pneumatik ventiler fra Mac Valves

3 vejs pneumatik ventiler fra Mac Valves kan også bruges som 2 vejs

3 vejs pneumatik ventiler med 3 porte, inlet port, outlet port og udluftnings port. De fleste af Mac Valves pneumatiske 3-vejs ventiler kan let transformeres over til en 2-vejs ventil, normal åben eller normal lukket. Dette ske ved at proppe en af de 3 porte.

Stort program af 3-vejs pneumatiske ventiler

Mac Valves store serie med 3-vejs pneumatik ventiler spænder lige fra 20 NL/min til 60000 NL/min.

Ventilerne kan bruges fra vakuum og op til 8 bar.

Ventilerne er velegnede til industrier, hvor pålidelighed, ekstrem hurtighed, nøjagtig repeterbarhed og lange levetider er vigtige. Mac Valves pneumatik ventiler har igennem tiderne også fået det gode ry, at de ikke hænger. Hvordan Mac Valves ventiler kan leve op til alle disse flotte beskrivelser, kan du finde ud af ved at kigge i denne brochure.

3 vejs Patronventiler

Bestem selv hvordan din manifold skal se ud. Design og integrer selv ventilhuset i din egen maskinkonstruktion. Mulighederne er mange med Mac Valves suveræne patronventiler. Det er også muligt at købe færdiglavet manifolder til patronventilerne. Hvis du vil vide mere om patronventilerne så klik her.

Kompakte ventiler

Mac Valves ventiler altid har været forholdsvis kompakte i forhold til konkurrenternes Størrelsen af magnetventilerne blev dog meget mindre ved indførelsen at den ovale spole. Ved at udføre magnetspolen oval i stedet for rund spares der meget plads og da ventilerne størrelse tit er bestemt af spolens bredde bliver hele ventilen mindre og mere kompakt.

Hvis du er interesseret i pneumatiske ventiler med ovale spoler som fylder mindre så kig i kataloget New Technologi så klik her

Hvis du er interesseret i pneumatiske ventiler med almindelige runde, spoler så kig i kataloget Current Technologi så klik her.

OEM

Hvis du har fattet interesse for Mac Valves suveræne ventil teknologi, men ikke kan finde den helt rigtige standard ventil, så er Mac Valves villig til at indgå i et samarbejde med sine kunder, og fremstille OEM serier der opfylder sine kunders specifikke behov. Læs mere om OEM her 

Back To Top