skip to Main Content
Små 4-vejs ventiler

4 vejs pneumatik ventiler fra Mac Valves

4 vejs pneumatik ventiler se vores store udvalg.

4 vejs pneumatik ventiler fra Mac Valves spænder lige fra 20 NL/min til 6000 NL/min.

Ventilerne kan bruges fra vakuum og op til 8 bar.

Ventilerne er velegnede til industrier, hvor pålidelighed, ekstrem hurtighed, nøjagtig repeterbarhed og lange levetider er vigtige. Hvis du vil vide lidt mere om hvordan Mac Valves ventiler kan leve op til alle disse flotte beskrivelser, og samtidig har fået det ry at de aldrig hænger, så kig i denne brochure.

Kompakte ventiler

Selvom Mac Valves ventiler altid har været forholdsvis kompakte i forhold til konkurrenternes, så blev størrelsen af magnetventilerne meget mindre ved indførelsen at den ovale spole. Bredden af en ventil er tit afhængig af spolens størrelse, så ved at lave denne ovale spole spares der mange procent i bredden.

Hvis du er interesseret i pneumatiske ventiler med ovale spoler som fylder mindre så kig i kataloget New Technologi

Hvis du er interesseret i pneumatiske ventiler med almindelige runde, spoler så kig i kataloget Current Technologi

Mange af Mac Valve ventiler er bygget så de let kan sættes side ved side i en lang række oven på en manifold. Herved fylder ventilerne meget mindre end hvis de monteres enkeltvis, samtidig med at montagetiden bliver meget mindre. I katalogerne står der tydeligt om ventilerne er beregnet til manifold montering eller til individuel montering.

Bestem selv hvordan din manifold skal se ud. Design og integrer selv ventilhuset i din egen maskinkonstruktion. Mulighederne er mange med Mac Valves suveræne ventilløsninger.

OEM

Nu har du fået interesse for Mac Valves suveræne ventil teknologi, men ikke kan finde den helt rigtige standard ventil, så er Mac Valves villig til at indgå i et samarbejde med sine kunder, og fremstille OEM serier der opfylder sine kunders specifikke behov. Læs mere om OEM her

Klik knapperne for flere specifikationer

Back To Top