skip to Main Content

5 vejs pneumatik ventiler fra Mac Valves

5 vejs pneumatik ventiler som 5/2 og 5/3

5 vejs pneumatik ventiler. Mac Valves store serie med 5/2 og 5/3 ventiler spænder lige fra 20 L/min til 6000 L/min.

Ventiler kan bruges fra vakuum og op til 8 bar.

Mac Valves 5/2 og 5/3 ventiler er velegnede til industrier, hvor pålidelighed, ekstrem hurtighed, nøjagtig repeterbarhed og lange levetider er vigtige. Hvis du vil vide lidt mere om hvordan Mac Valves pneumatik ventiler kan leve op til alle disse flotte beskrivelser, og samtidig har fået det ry at de aldrig hænger, så kig i denne brochure.

http://www.macvalves.com/wp-content/uploads/PDFs/Support_Literature/macadvantage.pdf

Kompakte ventiler

Mac Valves ventiler har altid været forholdsvis kompakte i forhold til konkurrenternes, så blev størrelsen af magnetventilerne meget mindre ved indførelsen at den ovale spole. Bredden af en ventil er tit afhængig af spolens størrelse, så ved at lave denne ovale spole spares der mange procent i bredden.

Er du interesseret i Mac Valves ventiler med ovale spoler som fylder mindre så kig i kataloget New Technologi

http://www.macvalves.com/wp-content/uploads/PDFs/Printed_Catalogs/European/New-Technology-Cat-Europe-2008.pdf

Er du interesseret i pneumatiske ventiler med almindelige runde spoler så kig i kataloget Current Technologi

http://www.macvalves.com/wp-content/uploads/PDFs/Printed_Catalogs/European/Current-Technology-Cat-EUR-2009.pdf

Manifolder

De fleste af Mac Valve 5 vejs pneumatik ventiler er bygget så de let kan sættes side ved side i en lang række oven på en manifold. Herved fylder Mac Valves ventiler meget mindre end hvis de monteres enkeltvis, samtidig med at montagetiden bliver meget mindre. I katalogerne står der tydeligt om ventilerne er beregnet til manifold montering eller til individuel montering.

OEM

Du har nu fået interesse for Mac Valves suveræne ventil teknologi, men du kan ikke finde den helt rigtige standard ventil, så er Mac Valves villig til at indgå i et samarbejde med sine kunder, og fremstille OEM serier der opfylder sine kunders specifikke behov. Læs mere om OEM her http://iconautomations.com/pneumatiske-ventiler/

Back To Top