Ventiler til Dæk & Gummifabrik.

Ventiler til Dæk & Gummifabrik. Mac Ventiler leverer ventiler i mange størrelser og funktioner.

Ventiler til Dæk & Gummifabrik. Mac Ventiler er en global leder inden for pneumatiske produkter og løsninger til dæk- og gummiindustrien.

Vores standardprodukter og specielt modificerede løsninger giver det længste liv og pålidelighed i branchen.

Vores komplette tekniske løsninger giver gummiproducenter øget driftstid, optimering af udstyr og reduceret energiforbrug.

Mac Ventil produktdesign tilbyder tekniske fordele for følgende områder i Blanding, støvopsamling, komponent – optimering, dækbygning, hærdningspresser og endelig finish. De mest anvendte typer ventiler er Store 4-vejs, ISOs, Små 3-vejs og Store 3-vejs.

MAC Valves er global repræsenteret og er klar til at leverer ventiler, løsninger og service til at støtte for vores kunder.

De har brug for at holde deres maskiner kørende, kosteffektiv, døgnet rundt, rundt om i verden.

Igennem vores netværk af distributører over hele verden, samler vi erfaringer og løsninger som kan viderefører til vores kundens.

På denne måde behøver vi ikke at opfinde hjulet igen.

Mac Valves produkter, løsninger og services kan kun opnås igennem den eksklusive distributør i det land som kunden befinder sig.

Som kunde hos din lokale Mac Valves distributør vil du opnå kosteffektive priser og vores produkter er blandt de bedste i verden.

Mac Valves, har det største udvalg af ventiler som ikke hænger og har længere levetid.

Mac Ventiler har erfaret at vi kan optimerer og effektiviserer produktionen selv om vores kunder mener at produktioner køre optimal.

Mac Ventiler har også erfaring i at optimerer støvopsamlere anlæg til den Automotive Industri og har mange løsnings forslag med store besparelser.

Med 69 års erfaring igennem vores distributør netværk har vi samlet løsninger igennem årende i en database til vores kunder fordel.

Dette er unik for vores produkter og vi er ikke bekende med nogen anden fabrikant der kan leverer en sådan ventil og løsning.

MAC TÆNKER KUN I LØSNINGER OG ER ET GODT VALG DER VIL BENEFIT VORES KUNDER.