Ventiler Elektronisk Industri.

Ventiler Elektronisk Industri. Mac Ventiler leverer ventiler som ikke hænger.

Ventiler Elektronisk Industri. MAC Ventiler er førende inden for pneumatiske produkter og løsninger til elektronikindustrien.

Vores unikke ventildesign giver overlegen præstation i ventilens pålidelighed, hastighed og repeterbarhed, hovedsagelig i Små 3-vejs og Små 4-vejs ventiler.

MAC ventiler har udviklet løsninger til brugere i halvlederindustrien optimere deres proces ydeevne; Herunder proces (herunder ALD) og vakuumventiler.

Vores specialmodificerede højtemperaturventiler er designet til at fungere i høj temperatur applikationer, hvor andre ventiler fejler.

Den nye MAC Kugle Ventil® repræsenterer endnu en udvikling til luftventilteknologien fra MAC Ventiler.

Dette innovative design er uden fortilfælde på markedet med dets evne til at give hastighed, repeterbarhed, lang levetid og høj gennemstrømning i en unik patronpakke.

MAC Valves er global repræsenteret og er klar til at leverer ventiler, løsninger og service til at støtte for vores kunder.

De har brug for at holde deres maskiner kørende, kosteffektiv, døgnet rundt, rundt om i verden.

Igennem vores netværk af distributører over hele verden, samler vi erfaringer og løsninger som kan viderefører til vores kundens.

På denne måde behøver vi ikke at opfinde hjulet igen.

Mac Valves produkter, løsninger og services kan kun opnås igennem den eksklusive distributør i det land som kunden befinder sig.

Som kunde hos din lokale Mac Valves distributør vil du opnå kosteffektive priser og vores produkter er blandt de bedste i verden.

Mac Valves, har det største udvalg af ventiler som ikke hænger og har længere levetid.

Mac Ventiler har erfaret at vi kan optimerer og effektiviserer produktionen selv om vores kunder mener at produktioner køre optimal.

Mac Ventiler har også erfaring i at optimerer støvopsamlere anlæg til den Automotive Industri og har mange løsnings forslag med store besparelser.

Med 69 års erfaring igennem vores distributør netværk har vi samlet løsninger igennem årende i en database til vores kunder fordel.

Dette er unik for vores produkter og vi er ikke bekende med nogen anden fabrikant der kan leverer en sådan ventil og løsning.

MAC TÆNKER KUN I LØSNINGER OG ER ET GODT VALG DER VIL BENEFIT VORES KUNDER.