skip to Main Content

Patronfiltre rensning med Mac Valves ventiler.

Patronfiltre rensning med Skud -og Puls Ventiler.

Patronfiltre indgår ofte i selvrensende filtre, der rengøres ved hjælp af trykluftrensning. Mac Valves har special fremstillet Skud -og Puls Ventiler til effektiv rensning af patronfiltre.

Patronfiltre anvendes i processer, hvor der er behov for effektiv filtrering på begrænset plads, typisk til filtrering af støv og luftarter fra industriprocesser, bl.a. svejserøg, plasmaskæring, sprøjtelakeringsanlæg, gasturbiner m.m.

Mac Valves har specialfremstillet og patenterede Skudventiler / Pulsventiler samt adapterplader til bland andet patronfiltre. Vores Skudventiler / Pulsventiler samt flanger passer til de fleste støvrensesystemer

MAC Pulse Valve serien er designet til at være en direkte drop-in erstatning for eksisterende pulseteknologi. MAC-løsningen giver en lang levetid, fordi vi bruger integrerede pakninger, i stedet for den traditionelle membran stil.

MAC Pulse Valve er tilgængelig med forskellige adapter muligheder. Disse adaptermuligheder gør det muligt at erstatte de eksisterende membranventiler direkte med Mac pulsventil / skudventil.

En aluminiumstøbt krop, nitrit forseglinger og en miljøbeskyttet magnetventil er standardfeatures. Viton pakning er også tilgængelige for ekstreme temperaturer og kemisk modstand.

Lavere vedligeholdelse omsomkostninger ved reduktion af nedetid på grund af høj pålidelighed.

MAC bruger også en afbalanceret pilotventil, der isolerer magneten og  derfor også er perfekt til risikofyldte miljøer.

Mac pulsventiler / skudventiler kommer i 3 størrelser med 2 typer pilotventiler. Den ene integreret pilotventil giver hurtig repeterbare pulser, og den kan også aktiveres manuelt. Den anden type, Remote-Bleed pilotventilen, har en anden udluftning og er beregnet til risikofyldte miljøer.

Mac Valves pulsventil tager udgangspunkt i den kendte udformning af ventilglideren, der har integrerede pakninger, som er med til at pulsventilen bliver mange gange mere pålidelig end en membranventil. Levetiden for en Mac pulsventil er typisk over 10 millioner cyklusser, modsat en membranventil der har en væsentlig kortere levetid.

Mac har som standard en række tilpasnings flanger, så de eksisterende standard membran ventiler er direkte udskiftelig i en slags ”plug and play” løsning. Nemt og enkelt.

Mac pulsventiler leveres i 3 størrelser:

PV03 for ¼” og 1”    op til 24.000 l/min

PV06 for ½”              op til 53.000 l/min

PV9 for 2” og 2½”   op til 100.000 l/min

Se også vores videoer der fra industrien viser eksempler på hvor meget bedre produktionen bliver, hvor meget der kan spares ved at skifte til Mac pulsventiler, samt videoer der viser hvor let udskiftninger kan foretages.

Se mere på linket til vores video og download vores brochure.

Pulse_Valve_03_Brochure

Pulse_Valve_06_Brochure

Pulse_Valve_09_Brochure

Pulse_Valve_Tech_Sheet

Back To Top