skip to Main Content

Patronventiler fra Mac Valves.

Patronventiler til både pneumatik og væsker.

Patronventiler fra MAC Valves repræsenterer endnu en signifikant udvikling i den pneumatiske teknologi. Patronventilen opretholder som sædvanlig for MAC ventiler et meget afbalanceret design hvor forskydningskræfterne er konsekvent høje, og den utrolige hurtige responstid kan gentages nøjagtig uanset store fluktuationer i indgangstrykket.

Gevind monteringen af Mac patronventiler giver mulighed for et utal af indbygningsmuligheder i din konstruktion. For eksempel kan patronventilen direkte integreres i pneumatiske aktuatorer eller vakum generatorer, uden behov for eksterne slanger eller skruer. Med indbyggede patronventiler er der mulighed for at designe en flot, lækker og strøm lignet konstruktion, hvor der ikke er luftslanger og fastgørelses skruer der irriterer beskuerens øjne. Der er også mulighed for at minimere det fysiske omfang af din eksisterende konstruktion, idet MAC patronventiler er små i forhold til deres maksimale flow. Der er uanede design muligheder med Mac Valves Patron ventiler for den kreative maskinkonstruktør.

Der kan købes forskellige MAC manifolder til alle størrelserne, hvis du ikke har brug for patron ventilernes indbygningsmuligheder, men skal bruge deres hurtighed, pålidelighed og lange levetid.

Mac patronventil udmærker sig blandt andet ved:

Meget få dele.

Ekstraordinær lang levetid.

Glideren er fremstillet i et stykke.

Afbalanceret design.

Spolen er isoleret fra den forurenede luft.

Unikke indbygningsmuligheder.

2-vejs og 3-vejs konfigurationer af patronventilerne er tilgængelige i diametrene: 10mm, 14mm og 21mm.

10 mm op til 80 L/min

14 mm op til 240 L/min

21 mm op til 600 L/min

Se vores brochurer for Patronventilerne.

Se video for patronventilerne her:

Der er mange maskinkonstruktører der har forelsket sig i Mac Valves patronventiler mange fortrin og derfor har efterspurgt dem som 4 vejs. Dette har fået Mac Valve til at udvikle en revolutionerende manifold med et mix af 2/2 og 3/2 specielt udviklet patronventiler hvor der ikke skal trækkes el kabel men bare tilsluttes strøm og PLC kabel. Se billede

Mac Valves Patronventil katalog

Klik på knappen for flere specifikationer

Back To Top