skip to Main Content

Pneumatik ventiler fra Mac Valves

Pneumatik ventiler som er hurtige og pålidelige.

Pneumatik ventiler fra Mac Valves har en rigtig god anseelse fordi de er meget driftssikre. I deres lange levetid fungerer ventilerne upåklageligt, uden at hænge, til stor glæde for produktionen der ikke stoppes unødig. At de pneumatiske ventiler samtidig fylder lidt mindre, og kan lidt mere end tilsvarende fra konkurrenterne, gør at dem der konstruerer maskiner, som regel har lidt mere råderum når de bruger Mac Valves produkter.

Skræddersyede pneumatik ventiler.

Sker det at udviklingsafdelingen ikke kan finde den helt rigtige ventil i Mac Valves store og varierede sortiment af pneumatik ventiler skal man ikke fortvivle. Mac Valve lytter til sine kunders ønsker og er villige til at hugge en hæl og klippe en tå for at modificere en pneumatik ventil så den passer helt præcist til kundens specifikke ønsker.

Faktisk er største delen af Mac Valves produktion en modificering af standard pneumatik ventiler dedikeret til den individuelle kundes særlige ønsker.

OEM

Mac Valves lytter til sine kunder og udvikler pneumatik ventiler direkte til kundens behov. Det kan være der er for koldt, for varmt, for fugtigt, for aggressivt miljø eller måske er mediet i ventilen ikke luft, eller måske skal ventilen være hurtigere, mindre, have andre porte eller montering, osv. Spørg os og vi vil forsøge at løse dine ønsker.

Det kan kun lade sig gøre at holde rede på disse tusindvis af forskellige OEM-ventiler, fordi Mac Valves ejer produktionsapparatet til de fleste og vigtigste dele i deres pneumatiske ventiler. Egen gummifabrik gør at et ønske om en helt speciel pakning kan indfris. Egen fabrik til fremstilling af spoler giver et hav af muligheder for specifikke krav. Moderne CNC-maskiner på Mac Valves forskellige fabrikker kan hurtigt omstilles til en OEM-produktion. Mac Valve er glade for at indfri sine kunders særlige krav, idet disse medvirker til at Mac Valves medarbejdere holdes skarpe og er på forkant i udviklingen af pneumatiske ventiler. Mac Valves har over 100 patenter indenfor ventilteknologien og nye er på vej.

Back To Top