skip to Main Content

Pulsventiler med ny teknologi.

Pulsventiler fra Mac Valves med ny teknologi til effektiv rensning af posefiltre.

Pulsventiler fra Mac Valves, er patenterede, og er blevet udviklet til at erstatte den gammel membranventil teknologi, som mange af vores konkurrenter bruger.

Membranventilen har en langsommere samt mere upræcis puls, og dermed et stort luftforbrug, kortere levetid, mere nedetid og store drift omkostninger.

Mac Valves pulsventiler er special udviklet til at erstatte den gamle teknologi i anlæg som Pose Filtre, Støv Samlere, Pneumatisk Fremføring og Bulk Materiel Handling.

Mac Valves ny teknologi til Pulsventiler, har få bevægelige dele og dette forlænger levetiden, reducerer nedetiden, giver større drift sikkerhed, og nedbringer driftsomkostningerne. Med de nye Mac Valves pulsventiler bliver investering hurtigt tjent ind, typisk indenfor 6 – 12 måneder.

Mac Valves skudventil kommer i 3 størrelser med 2 typer pilotventiler. Den ene integreret pilotventil giver hurtig repeterbare pulser, og den kan også aktiveres manuelt. Den anden type, Remote-Bleed pilotventilen, har en anden udluftning og er beregnet til risikofyldte miljøer.

Mac Valves pulsventil tager udgangspunkt i den kendte udformning af ventilglideren, der har integrerede pakninger, som er med til at pulsventilen bliver mange gange mere pålidelig end en membranventil. Levetiden for en Mac pulsventil er typisk over 10 millioner cyklusser, modsat en membranventil der har en væsentlig kortere levetid.

Mac har som standard en række tilpasnings flanger, så de eksisterende standard membran ventiler er direkte udskiftelig i en slags ”plug and play” løsning. Nemt og enkelt.

Mac pulsventiler leveres i 3 størrelser:

PV03 for ¼” og 1”    op til 24.000 l/min

PV06 for ½”              op til 53.000 l/min

PV9 for 2” og 2½”   op til 100.000 l/min

Se også vores videoer der fra industrien viser eksempler på hvor meget bedre produktionen bliver, hvor meget der kan spares ved at skifte til Mac pulsventiler, samt videoer der viser hvor let udskiftninger kan foretages.

Se mere på linker til vores video og download vores brochure.

Pulse_Valve_03_Brochure

Pulse_Valve_06_Brochure

Pulse_Valve_09_Brochure

Pulse_Valve_Tech_Sheet

Klik på knappen for flere specifikationer

Back To Top