skip to Main Content

Mac Valves leverer pneumatiske ventiler til  i Danmark.

Mac Valves ventiler leveres af Icon Automations.

Mac valves. Icon Automations er fra den 1. februar 2017 eksklusiv MAC Valves distributør i Danmark.

Vi tilbyder et komplet sortiment af MAC Ventiler herunder løsninger til brancher som emballering, materialehåndtering, forarbejdning af fødevare, drikkevareindustrien, svejsning, glas og plast, dispensering og sortering.

MAC Valves blev grundlagt i 1948 med fokus på etablering og vedligeholdelse af vores position som teknologisk førende indenfor vores område. Vi har opnået over 80 patenter relateret til pneumatiske ventiler og deres ekstra komponenter.

Mac Ventiler tilbyder pneumatiske og væske ventiler, flow kontrol, proportionalventiler, regulator teknologi og er førende inden for dette område.

Med vores 69 års erfaring og tilstedeværelse på fire kontinenter globalt, og repræsentation i alle større industrielle marked verden igennem er vi klar til at leverer ventiler, løsninger og service til at støtte for vores kunder der har brug for at holde deres maskiner kørende, kosteffektiv, døgnet rundt.

Mac er kendt for at producere ventiler der ikke HÆNGER og med en cyklus på 400.000. Vi fokuserer på at levere branchespecifikke løsninger, som er pålidelige, konsistente, samt fokuserer vi på ydeevne, lang levetid og en kosteffektiv løsning til vores kunder.

Mac lever de bedste ventiler på marked og det er godt for miljøet og for vores kunder der således med vores produkter spare på omkostningerne.

Mac kan leverer løsninger til at minimerer omkostninger to øge effektiviteten på kundens nuværende støvsamler anlæg.

Igennem vores netværk af distributører over hele verden, samler vi erfaringer og løsninger som kan viderefører til vores kundens. Som kunde hos din lokale Mac Valves distributør vil du opnå kosteffektive priser på vores produkter.

Dette er unik for vores produkter og vi er ikke bekende med nogen anden fabrikant der kan leverer en sådan ventil og løsning.

MAC TÆNKER KUN I LØSNINGER OG ER ET GODT VALG DER VIL BENEFIT VORES KUNDER.

Back To Top