skip to Main Content

Pneumatiske Ventiler fra Mac Valves

Pneumatiske Ventiler med stor driftsikkerhed og lang levetid.

Pneumatiske ventiler fra Mac Valves er velrenommeret på grund af deres lange levetid, driftssikrehed, hurtighed og de hænger ikke.

I deres lange levetid fungerer ventilerne upåklageligt, til stor glæde for produktionen der får mindre nedetid.

At de pneumatiske ventiler samtidig fylder mindre og kan mere end tilsvarende fra konkurrenterne, gør at dem der konstruerer maskiner, som regel har mere at lege med når de bruger Mac Valves produkter.

Skræddersyede pneumatiske ventiler.

Sker det at maskinkonstruktøren ikke kan finde den helt rigtige ventil i Mac Valves store og varierede sortiment af pneumatiske ventiler skal man ikke fortvivle. Mac Valve lytter til sine kunders ønsker og er villige til at hugge en hæl og klippe en tå for at modificere en ventil så den passer helt præcist til kundens specifikke ønsker. Faktisk er største delen af Mac Valves produktion en modificering af standard ventiler dedikeret til den individuelle kundes særlige ønsker.

OEM

Mac Valves lytter til sine kunder og udvikler ventiler direkte til kundens behov. Det kan være der er for koldt, for varmt, for fugtigt, for aggressivt miljø eller måske er mediet i ventilen ikke luft, eller måske skal ventilen være hurtigere, mindre, have andre porte eller montering, osv. Spørg os og vi vil forsøge at opfylde dine ønsker.

Det kan kun lade sig gøre at holde rede på disse tusindvis af forskellige OEM-ventiler, fordi Mac Valves ejer produktionsapparatet til de fleste og vigtigste dele i deres pneumatiske ventiler. Egen gummifabrik gør at et ønske om en helt speciel pakning kan indfries. Egen fabrik til fremstilling af spoler giver et hav af muligheder for specifikke krav. Moderne CNC-maskiner på Mac Valves forskellige fabrikker kan hurtigt omstilles til en OEM-produktion. Mac Valve er glade for at indfri sine kunders særlige krav, idet disse medvirker til at Mac Valves medarbejdere holdes skarpe og er på forkant i udviklingen af pneumatiske ventiler. Mac Valves har over 100 patenter indenfor ventilteknologien og nye er på vej.

Hvis du vil vide lidt mere om nogle af fordelene ved Mac Valves ventiler kan du blandt andet læse denne brochure http://www.macvalves.com/wp-content/uploads/PDFs/Support_Literature/macadvantage.pdf

På Mac Valves engelsksprogede side her er der mere at læse http://www.macvalves.com/

Back To Top