skip to Main Content
3D Printing

3D print i mange modeller

3D print production med 60 styks printer

3D print er en central teknologi inden for additive manufacturing, et begreb, som stadig flere virksomheder interesserer sig for. Additive manufacturing er et hot emne i fremstillings industrien over hele verden i dag. Virksomheder leder efter måder, hvorpå de kan fremstille produkter og prototyper hurtigere og på mere omkostnings effektive måder. Det er her vi kan hjælpe med 60 styks 3D printer. Printfabrikken er en af de største i nord Europa og vi står parat til at hjælpe dig med en skræddersyet 3D print løsning. Med vores store erfaring kan vi rådgive og støtte vores kunder i valg af materiale og klargøring af filer til print.

Vi betragter 3D-udskrivning som en fremstillings metode til slutbrugers produkter, ikke kun prototyper. Vores ADM-ingeniører har viden og ekspertise til at optimere dit design til print.

Vi er i stand til at erstatte kompleks, dyre og tidskrævende værktøj med hurtig og fleksibel fremstilling af komplicerede genstande i flere farver og materialer. Additivteknologier tillader os at overvinde mange design og proces relaterede begrænsninger i konventionel produktion.  For at udnytte denne geometri og designfrihed bedst muligt, er der behov for et avanceret niveau af specifikke additive engineering-oplevelser. Med kombinerede kræfter, din vision om det tilsigtede produkt plus vores Additive Design & Manufacturing (ADM), teknisk viden. Vil vi udvikle skræddersyede løsninger til innovative og fremragende produkter sammen.

Høst fordelene ved AM-teknologi, hvilket giver dig fleksibilitet i din designproces og minimerer omdrejningstiden.

Du vil være i stand til uden konsekvenser at ændre og optimere dit produkt, når det udvikler sig gennem markedets feedback og kundevurderinger.

Du vil ikke længere være begrænset af værktøjs omkostninger og produktions begrænsninger som form og værktøjsadgang

Vores ingeniører er klar til at hjælpe dig med ADM-produktoptimering og sikre, at dine produktkrav er opfyldt.

Bliv ikke begrænset af konventionelle fremstillings metoder. Gentag dit produkt for at drage fordel af ADM-teknologi.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at bruge 3D print som innovativ værktøj til at nå dine mål.  Vores team er altid klart til at rådgive og løse dine udfordringer i komplet fortrolighed.

Så kontakt os i dag.

Back To Top