skip to Main Content
GSM Vejesystem

GSM vejesystem lanceres.

GSM vejesystem lanceres til industrien

GSM vejesystem lanceres med markedets tyndeste og mest avancerede industrivægt. Industrien kan ikke undvære vægte. Overalt er vægten afgørende vigtig, når der skal vejes råvarer, halvfabrikata og færdigvarer f.eks. i varemodtagelsen, i forsendelses afdelingen eller forskellige steder i produktionen. Vi lancerer nu IoT- og giver dermed industrien adgang til den tyndeste og mest avancerede GSM vejesystem på markedet. Selvfølgelig klargjort til Internet of Things og Industri 4.0.

Med en højde på kun 34 mm er GSM vejesystem ekstremt alsidig og nem at integrere i en produktionslinje. Den fås både som pladevægt og indbygget i en U-ramme til vejning af f.eks. paller. For at sikre størst mulig fleksibilitet og alsidighed er modulært opbygget med separate vejeceller, der kobles til vægtens vejecomputer. GSM vejesystem er nem og intuitiv at betjene via en 7” tommers touch skærm i en kvalitet på højde med de bedste mobiltelefoner.

Wi-Fi og Bluetooth
GSM vejesystem er født som IoT-vægt. Som den første vægt på markedet leveres den i en standard-konfiguration med integreret Wi-fi og Bluetooth kommunikation. Dermed kan vægten kommunikere trådløst med en cloud-løsning. Er der behov for yderligere kommunikations-løsninger kan man tilkøbe modem og GSM-kort.

Desuden er det den første fuldstændig modulært opbyggede vægt på markedet. Vi kan derfor levere den i valgfri formater og med forskellig vejekapacitet. I standard-versionen fås den enten som plade- eller gaffelvægt. Derudover kan man skræddersy den efter behov. Hver enkelt vejecelle er autonom og man kan tilslutte mellem en og fire vejeceller til vejecomputeren. Vejecellernes kapacitet går fra max 50 kg til max 600 kg. Specielle løsninger helt op til 4 x 20 tons er også mulige.

Vi har brugt vores omfattende viden inden for industriel digitalisering under udviklingen af GSM vejesystem, der er en helt ny designplatform til industrielle vejesystemer. Både hardware, software og elektronik er udviklet her i Danmark. Vi er stolte af at kunne sige, at det er den mest intelligente og lettest integrerbare industrivægt på markedet. Den er designet til anvendelser inden for IoT og Industri 4.0. Den kan både fungere autonomt og kan kobles op på det lokale netværk og integreres i vores A-Link system til produktions overvågning eller i et cloud-system efter kundens ønske.

KONTAKT OS HER

Back To Top