skip to Main Content
Om Icon Automations

Om Icon Automations

Om Icon Automations global

Om Icon Automation. Vi er en virksomhed som har specialiseret sig i at leverer reservedele til industrien. Vi tilbyder reservedele, maskiner og elektriker komponenter og meget andet fra over 1500 OEM-producenter og mere end 300.000 produkter, til konkurrencedygtige priser. Vi kan som regel også skaffe dele som er udgået eller vanskelig at købe til en fornuftig pris.

Med over 26 års erfaring som leverandør af reservedele til hele verden, med kontor og lager i Danmark (HQ), USA, Spanien, Rumænien og UK.

Maskiner går i stykker, og nedetid kan koste virksomheder millioner i tabt indtægt. Vores team, som er flersproget, gennemsøger hele kloden for at finde forældede, nye og renoverede dele af høj kvalitet for at få industrimaskiner op at køre igen til den bedste pris. Uanset om det er service, tempo eller levering, så yder vi altid mere.

Vi hjælper vores kunder med at optimerer produktionen og begrænse nedetiden, til stor glæde for bundlinjen.

Det er vores mission at levere varer og tjenesteydelser, af den passende værdi og kvalitet, til den laveste samlede pris, og på det tidspunkt, det er nødvendigt.

Vi vil være innovative i vores tilgang til problemløsning og være proaktiv i at levere og imødekomme alle vores kunders behov.

I produktionen er pludselig nedetid en alvorlig faktor og kan koste virksomheden dyrt. Det er derfor vigtigt at kunne skaffe reservedele og udstyr hurtigt. Det er her vores team kommer til undsætning.

Vi søger iblandt vores leverandører i hele verden for at finde reservedele og udstyr, hurtigt og til den bedste pris.

Mange af vores kunder har en eksklusiv aftale med os, både lokalt og globalt. De bruger dermed Icon Automations som hovedleverandør af reservedele og udstyr til deres fabriksanlæg. Ved sådan en aftale får vores kunder en fast lav pris på reservedele og udstyr. Herved sparer kunderne, penge, nede- og administrations tid.

Vores kunder får en kontakt og et telefonnummer, til reservedele og udstyr indenfor deres branche.

Back To Top